Jonathan Baptistella

Om mig

time-jb

Om Jonathan

Jeg er en interaktion designer, der bor i Campinas, São Paulo, Brasilien. Jeg har tidligere arbejdet på Seeview som projektleder. Jeg kommer fra et af de mest teknologi-sultne lande i verden, og jeg har en bred vifte af erfaringer. Jeg kan hjælpe dig med "best practices" om, hvordan man omfavne ny teknologi.

Jeg tror, ​​at personer er nøglen i enhver virksomhed, for uden folk i branchen, virksomheden er en tom skal. Jeg lykkedes som grundlægger af en sky selskab, og jeg tror på en cloud-baseret fremtid for tabletter og mobile enheder. Det kræver særlig opmærksomhed at skabe et godt produkt med en god "føler" for menneskelig interaktion.

Jeg tror, ​​at brugerens oplevelse nå længere end teknologien. Det drejer sig om komplet oplevelse. Hvis du har en butik og en webshop, så dine butikker skal føle og blive anerkendt som din eksisterende brand. I en verden med meget kommerciel støj, er det afgørende at være konkurrencedygtig med det bedste produkt og erfaring.

Jeg har høje forventninger fra teknologi og mig selv. Jeg kan godt lide at arbejde med mennesker i teams og til tider uden for kontoret. Jeg holde dig ajour ved at lytte til folk med frisk klare budskaber. Jeg kan godt lide møder med god dialog og høj produktivitet. Jeg elsker en god kop brasiliansk kaffe. Lad os tweetre mere over en kop kaffe, @jonabaptistella.