Jonathan Baptistella

Pro Bono projekt

Jeg søger en pro bono projekt! Vil det være dit websted?

pro-bono

Har du eller din virksomhed eller organisationer? Og har du brug for hjælp med en ny hjemmeside for din virksomhed? Hvis du har en hjemmeside eller ej i dag?

Hvad?

Jeg tager på én Pro Bono projekt hver 6. måned, og det er åbent for private borgere, virksomheder og organisationer, der have eller ikke have en hjemmeside, eller har brug for en "makeover" på det eksisterende hjemmeside. Jeg hjælper dig med at planlægge for fremtidig opretholdse af siden og gøre siden klar til brug med dit indhold. Jeg vil hjælpe dig med en idé, samt strategi. Og selvfølgelig sammen vil vi genopbygge eller bygge en ny side ajour med dagens design trender.

I encourage everyone to apply regardless of reasons. I am waiting on you to apply today.

Hvorfor?

Jeg gør det, fordi jeg tror på at give tilbage. Og jeg ved, at jeg kan tilbyde en masse til projektet, små eller store. Jeg har har primært arbejdet i det europæiske og internationale marked. Nu kan jeg se, at jeg kan slukke en masse af min ekspertise i Brasil. Et marked, der har en masse muligheder, og sammen med dig, vi kan gøre en forskel. Alt du behøver, er en god anledning til at få en ny side. quality-stamp

Hvordan?

Vinderen vil blive underrettet via e-mail eller telefon. Den øverste værdi for Pro Bono projektet er sat til 3000 BRL. Projektet vil blive preformed i løbet af en tidshorisont på 2 måneder regnet fra start. Det vil kun være én vinder hver 6. måned. Men Pro Bono projektet vil fortsætte med at køre efter den første vinder.

Betingelser

The winner will be announced here on this website. If you don´t win, it can still be interesting to contact you with a exclusive offer that is only for a few selected from the the candidates on the list. I do not spam and you can unsubscribe from any email, if you don´t want to be contacted.

Questions?

Du er velkommen til at kontakte mig på jonathan@bybaptistella.com eller @jonabaptistella.